Σοκ στην Κω: Πέθανε ενώ χόρευε σε εκδήλωση της Λέσχης Αξιωματικών ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων του νησιού

«Άφησε την τελευταία του πνοή» σε ηλικία 62 ετών

Σοκ προκάλεσε στην Κω ο θάνατος του προέδρου της Ένωσης Αποστράτων του νησιού, ενώ χόρευε σε εκδήλωση της Λέσχης Αξιωματικών.

Ειδικότερα, ο απόστρατος αξιωματικός, Ιάκωβος Φλεριανός, κατέρρευσε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Αegeanews, ο άτυχος άνδρας ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από έναν χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όμως έπειτα από λίγα λεπτά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς.

Ο εκλιπών διετέλεσε Διοικητής σε μονάδες του νησιού και στη συνέχεια στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος και πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά, όντας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της σε ΔΣ επιτροπών, οργανισμών και επιχειρήσεων του δήμου.

Με καταγωγή από τη Νάξο, παντρεμένος και πατέρας δύο πολύ αγοριών, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Κω. Όσοι τον γνώριζαν, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένοι οι φίλοι και συνάδελφοί του, αλλά και οι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω, η οποία «σημαδεύτηκε» από το τραγικό αυτό γεγονός.