Βρετανός πλήρωσε 700 ευρώ για ένα μπέργκερ και δυσκολεύτηκε να βρει το δίκιο του

Δεν τσέκαρε την απόδειξη του εστιατορίου και άργησε να καταλάβει το λάθος, εξηγεί ο άτυχος Βρετανός στη Mirror

Ο Τόμπι Γουίλσον από το Μάντσεστερ πήγε να φάει ένα μπέργκερ με πατάτες, που και χορταστικό είναι και ελαφρύ για την τσέπη του.

Ήταν στο Γιορκ για να δει φίλους και δεν σκέφτηκε να τσεκάρει την απόδειξη από το… πιάτο ημέρας στο Efe’s Kebab Kitchen.

Ήξερε ότι δεν μπορούσε να ξεπερνά τα 7 ευρώ. Όταν όμως μερικές μέρες αργότερα θέλησε να δει το υπόλοιπο του λογαριασμού του, συνειδητοποίησε ότι πλήρωσε 700 ευρώ!

Τραπεζική… αναισθησία

Αμέσως επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, στο οποίο έγινε το λάθος και το 7 μετετράπηκε σε 700 και εκείνος του πρότεινε για λόγους ασφαλείας να προσπαθήσει να πάρει τα λεφτά από τη τράπεζα του.

Ατυχώς η τράπεζα του ζήτησε την απόδειξη κι εκείνος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν την είχε κρατήσει. 

«Ποιος κρατά την απόδειξη από ένα μπέργκερ;», λέει ο Γουίλσον στη Mirror. «Στην αρχή το πήρα γι’ αστείο, αλλά από ένα σημείο και μετά φοβήθηκα».

«Έχω στεγαστικό και λογαριασμούς να πληρώσω και το ποσό δεν είναι μικρό, αλλά η τράπεζα κωλυσιεργούσε να μου επιστρέψει τα χρήματα», συνεχίζει.

Τέλος καλό

Κι επειδή οι περισσότεροι θα σκεφτούν ότι ως κλασσικός Βρετανός θα είχε πιει ένα pint μπύρας παραπάνω, γι’ αυτό και δεν κατάλαβε εγκαίρως το λάθος, ξεκαθαρίζει ότι εκείνο το βράδυ δεν είχε πιει ούτε σταγόνα.

Απελπισμένος επικοινώνησε ξανά με τον ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου, Αχμέντ Αμπντουλά, ο οποίος βρήκε τελικά την απόδειξη από την κάρτα του, ζήτησε συγνώμη και τον αποζημίωσε.

Τέλος καλό όλα καλά και… προσοχή στις αποδείξεις…