Βρετανία: Η αποκάλυψη του Χάρι για τη σχέση του με τον Ουίλιαμ – «Με χτύπησε και με έριξε κάτω»

Σύμφωνα με τον Χάρι, ο Ουίλιαμ χαρακτήριζε τη Μέγκαν Μαρκλ «δύσκολη, αγενή και τραχιά»

Αντιμέτωπο με καινούργια προβλήματα φαίνεται πως είναι το Παλάτι , μετά τις αποκαλύψεις της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι για τις σχέσεις του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα της Guardian, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρει πως πιάστηκαν στα χέρια μετά από καβγά που έγινε για την Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον έπιασε από το πέτο και τον πέταξε στο έδαφος. Όπως αναφέρει μάλιστα, έφερε εμφανή τα σημάδια της επίθεσης του αδερφού του, όπως γρατζουνιές και μώλωπες.

Το επεισόδιο τοποθετείται χρονικά στο 2019, με τον Γουίλιαμ να επιτίθεται στον Χάρι σχετικά με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ την οποία χαρακτήριζε «δύσκολη, αγενή και τραχιά».

 

Το ντοκιμαντέρ του Χάρι και Μέγκαν

Στα πρώτα έξι επεισόδια του ντοκιμαντέρ, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ αφηγούνται τη ζωή τους και καλύπτουν την περίοδο από την αρχή της σχέσης τους, καθώς έκαναν ταξίδια και έβγαιναν ραντεβού, μέχρι σήμερα που μεγαλώνουν την οικογένειά τους στην Καλιφόρνια.

Οι αποκαλύψεις για όσα βίωναν πριν το Megxit έχουν ανάψει «φωτιές» στην Αγγλία, με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ να δέχεται επίθεση και να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ειδικότερα, στα τρία τελευταία επεισόδια της σειράς ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν κάποιους ισχυρισμούς που έπληξαν τη βασιλική οικογένεια.

Τις στιγμές που οι κάμερες τους ακολουθούν μέσα στο σπίτι, εκείνοι αποκαλύπτουν πιο προσωπικές τους ιστορίες, με τον πρίγκιπα Χάρι να αναφέρεται στον αδερφό του, Γουίλιαμ και να περιγράφει άγνωστα περιστατικά της σχέσης τους.

Μεταξύ άλλων, κάνει ειδική μνεία στη στιγμή που ο Γουίλιαμ του είχε φωνάξει μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με την αποχώρηση εκείνου και της Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια και τονίζει ότι ο αδερφός του έσπασε τον όρκο που είχαν δώσει να μην εκθέσουν ο ένας στον άλλον στον Τύπο.

«Ο Ουίλιαμ, ο διάδοχος του θρόνου, είναι κολλημένος στον θεσμό», υπογραμμίζει με μία δόση ειρωνείας ο Χάρι στο ντοκιμαντέρ.