Βηρυτός: Ο ιδιοκτήτης του πλοίου με τη νιτρική αμμωνία πουλάει τα πράγματά του στην Κύπρο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ DAILY MAIL

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες της Daily Mail.

 

 

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του πλοίου που μετέφερε τους 2.750 τόνους νιτρικής αμμωνίας που προκάλεσαν την φονική έκρηξη στη Βηρυτό, φέρεται να πουλάει τα προσωπικά του αντικείμενα στην Κύπρο.

 

 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα DailyMail, ο Ιγκόρ Γκρεκούσκιν που ζει με την οικογένειά του στην Κύπρο, αποφάσισε μετά την ασύλληπτη τραγωδία με την έκρηξη στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου, να πουλήσει όσα σημαντικά αντικείμενα έχει.

 

 

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, πωλητήριο έχει βάλει μεταξύ άλλων στην μοτοσικλέτα του, μάρκας Harley Davidson, αξίας 12.000 ευρώ, αλλά και το αυτοκίνητό του, μάρκας Volvo, αξίας 15.500 ευρώ. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ρώσος εκατομμυριούχος για την πώληση χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο «Gary», ενώ προσθέτει ότι η γυναίκα του άλλαξε το επίθετό της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ισχυριζόμενη ότι η οικογένειά της υπέφερε αρκετά.

 

 

Μάλιστα, η εφημερίδα εντόπισε τον Γκρεκούσκιν στη Λεμεσό και όταν ζήτησε κάποιο σχόλιο για την έκρηξη στον Λίβανο, αρνήθηκε να απαντήσει, μπήκε στο όχημά του και έφυγε.

 

 

Επίσης, η DailyMail φιλοξένησε δηλώσεις του πατέρα του, ο οποίος έριξε το φταίξιμο στον καπετάνιο του πλοίου, Μπόρις Προκόσεφ, ισχυριζόμενος πως ο γιος του εξελίχθηκε σε «αποδιοπομπαίο τράγο».