Τουρκία: Αντιδράσεις με βίντεο που φέρεται να δείχνει τη «φυγάδευση» κόρης αξιωματούχου από καραντίνα (Βίντεο)

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Τουρκία: Μετά τον χαμό που προκλήθηκε στα social media, o Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι διερευνάται το ζήτημα.

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Twitter με πολλούς χρήστες από την Τουρκία να σχολιάζουν εξοργισμένοι ένα βίντεο το οποίο φέρεται να δείχνει τη «φυγάδευση» από την αστυνομία της κόρης ενός αξιωματούχου από λεωφορείο επιβατών σε καραντίνα.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου διακρίνεται μια νεαρή κοπέλα να απομακρύνεται από αστυνομικούς από ένα λεωφορείο με τους συνεπιβάτες της να αντιδρούν μα αγανάκτηση για την «ειδική μεταχείριση».

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις, πρόκειται για την Γκιουζιντέ Σοφού, κόρη του διευθυντή της Πολιτικής Αεροπορίας της Τουρκίας.

 

 

Σύμφωνα με τις εν λόγω αναρτήσεις, η κοπέλα είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Παρίσι και, επιστρέφοντας στη χώρα της, οδηγήθηκε σε ένα λεωφορείο με άλλους συνεπιβάτες στην πτήση της, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για το διάστημα της καραντίνας που προβλέπει το τοπικό πρωτόκολλο.

Ωστόσο, με παρέμβαση αστυνομικών απομακρύνθηκε από το όχημα, με έναν από τους επιβάτες του πούλμαν να καταγράφει τη σκηνή και τις εξοργισμένες αντιδράσεις.

Δεδομένου του σάλου που προκλήθηκε στα social media, o Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, με ανάρτησή του λίγη ώρα πριν στο twitter δήλωσε ότι θα παρέμβει η δικαιοσύνη για αυτό που έγινε στο λεωφορείο. «Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καμία εξαίρεση. Όλοι είναι ίσοι ενώπιον των νόμων. Διερευνούμε το περιστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.