«Θρίλερ» στον αέρα: Το δεύτερο μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο έχασε έναν από τους τροχούς του κατά την απογείωση (Βίντεο)

Στο βίντεο διακρίνεται ο τροχός να πιάνει φωτιά καθώς αποκολλάται από το Boeing 747 Dreamlifter, το δεύτερο μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο

Την ανάσα «κόβει» βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και καταγράφει τη στιγμή που ένα τεράστιο αεροσκάφος χάνει έναν από τους τροχούς του αμέσως μετά την απογείωσή του από αεροδρόμιο της Ιταλίας.

 

Στο βίντεο διακρίνεται ο τροχός να πιάνει φωτιά καθώς αποκολλάται από το Boeing 747 Dreamlifter, το δεύτερο μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (11/10) κοντά στο αεροδρόμιο του Τάραντα και δείχνει τον τροχό, έναν εκ των 18 συνολικά του αεροσκάφους, να πέφτει στο έδαφος και να αναπηδά, ενώ από το κάτω μέρος του Boeing διακρίνονται μαύροι καπνοί.

 

Προσγειώθηκε επιτυχώς

Ο βάρους 122 κιλών, ύψους 1,25 μ. και πάχους 49 εκατοστών τροχός έπεσε σε αμπελώνα, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει κάποιον τραυματισμό. Χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανησύχησαν για το πώς θα προσγειωνόταν το αεροσκάφος. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και το Boeing προσγειώθηκε στον προορισμό του στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.