Συγκλονίζει το γράμμα ενός 7χρονου κακοποιημένου παιδιού προς τον Άγιο Βασίλη

«ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΑΜΠΑ»

Tην προσοχή και συγκίνηση των social media κέρδισε το γράμμα ενός κακοποιημένου παιδιού προς τον Άγιο Βασίλη.

Το 7χρονο αγόρι από το Τέξας ζει προσωρινά σε μια δομή για θύματα ενδοοικογενειακής βίας μαζί με τη μητέρα του. Όταν έφτασε η ώρα να γράψει γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζήτησε αυτό που είχε περισσότερο ανάγκη. Έναν πολύ πολύ πολύ καλό μπαμπά.

Η μητέρα του βρήκε το γράμμα μέσα στο σακίδιό του πριν από μερικές εβδομάδες. Αποφάσισε να το μοιραστεί με το προσωπικό του SafeHaven και εκείνοι το ανέβασαν στα social media, αλλάζοντας για λόγους ασφαλείας το όνομα του αγοριού.

«Αγαπημένε Άγιε Βασίλη,

Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας. Ο μπαμπάς δεν ήταν καλά. Έπρεπε να κάνουμε όλες τις δουλειές. Ο μπαμπάς πήρε ό,τι ήθελε. Η μαμά μου είπε ότι ήταν ώρα να φύγουμε και ότι θα μας πήγαινε σε ένα πιο ασφαλές μέρος όπου δεν θα φοβόμαστε. Ακόμα φοβάμαι. Δεν θέλω να μιλάω στα άλλα παιδιά. Θα έρθεις αυτά τα Χριστούγεννα; Δεν έχουμε τα πράγματά μας εδώ. Μπορείς να μας φέρεις μερικά βιβλία, ένα λεξικό, μια πυξίδα και ένα ρολόι; Θέλω επίσης έναν πολύ πολύ πολύ καλό μπαμπά. Μπορείς να το κάνεις αυτό;

Με αγάπη Μπλέικ».

«Η ιστορία του Μπλέικ είναι όπως κάθε άλλη ιστορία που βλέπουμε. Το πρόβλημα είναι τόσο διαδεδομένο», σημείωσε η Jacob από το καταφύγιο SafeHaven. Ενώ αισθάνεται ευγνώμων για την προσοχή που συγκέντρωσε το γράμμα του μικρού Μπλέικ, θέλει να φωτίζονται πιο συχνά τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.