Σκύλος έκανε διάρροια στο στόμα της την ώρα που κοιμόταν – Κατέληξε στο νοσοκομείο (Φώτο)

«Έπαιρνα τον απογευματινό μου υπνάκο με την Belle, όπως κάνω πάντα, όταν ξαφνικά ένιωσα κάτι να κοχλάζει στα χείλη μου»

Στο νοσοκομείο, σε αρκετά σοβαρή κατάσταση κατέληξε μια γυναίκα, καθώς ο σκύλος της κόρης της, έκανε… διάρροια στο στόμα της, την ώρα που κοιμόντουσαν μαζί, με αποτέλεσμα να πάθει δηλητηρίαση.

Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, η φρικτή ιστορία αφορά μια 51χρονη γυναίκα, η οποία κοιμόταν μαζί με το τσιουάουα της κόρης της.

 

Σύμφωνα με την αφήγηση της, εκείνη είχε το στόμα ανοιχτό, ενώ το σκυλί βρισκόταν πάνω στη μούρη της και μόλις είχε επιστρέψει από τον κτηνίατρο, γιατί είχε πρόβλημα στο στομάχι.

Τότε, το σκυλί κατά την διάρκεια του ύπνου το σκυλί έκανε διάρροια στο στόμα της, με αποτέλεσμα εκείνη να ξυπνάει από την άσχημη γεύση και να τρέχει επειγόντως στη τουαλέτα.

«Έπαιρνα τον απογευματινό μου υπνάκο με την Belle, όπως κάνω πάντα, όταν ξαφνικά ένιωσα κάτι να κοχλάζει στο στόμα μου» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «ήταν αηδιαστικό και έφτυνα βίαια για ώρες μετά, απλά δεν μπορούσα να βγάλω τη γεύση από το στόμα μου».

Μετά από λίγο λοιπόν, άρχισαν οι πρώτες κράμπες στο στομάχι και να εμφανίζονται συμπτώματα παρόμοια με αυτά του σκυλιού, το οποίο ήταν ήδη άρρωστο. Έτσι, η 51χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί συνταγογράφησαν παυσίπονα και έδωσαν την οδηγία να πίνει πολύ νερό.

Παρόλα αυτά, μετά από 48 ώρες οι πόνοι χειροτέρευσαν και οι κράμπες εξαπλώθηκαν σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο, όπου έγινε νέα διάγνωση.

«Έστειλαν ασθενοφόρο τη δεύτερη φορά και ήμουν τόσο αφυδατωμένη από την αρρώστια και τη διάρροια, που τα νεφρά μου είχαν συρρικνωθεί στο μισό μέγεθος. Με κράτησαν στο νοσοκομείο για τρεις μέρες», είπε η Amanda Gommo.

Παράλληλα, ανέφερε πως «το εξιτήριο μου έλεγε ότι είχα πάθει γαστρεντερική λοίμωξη που προκλήθηκε από τον σκύλο που αφόδευσε στο στόμα μου. Είναι κάτι άτι που οι γιατροί δεν είχαν δει ποτέ πριν».