Σάλος με την νύφη του Τραμπ: Εβγαλε το 5χρονο αγοράκι της στον τυφώνα Ιαν για να «φτιάξει» χαρακτήρα (Βίντεο)

Μάλιστα, η μαμά Λάρα ανέβασε και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον μικρό Λουκ να βρέχεται και να οδηγεί - εμφανώς χωρίς να το ευχαριστιέται - ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι μέσα στην βροχή, εξω από το σπίτι τους στο Jupiter της Φλόριντα.

Την κατακραυγή της κοινής γνώμης και σχόλια όπως «κάποιος πρέπει να καλέσει την Πρόνοια ΤΩΡΑ» στο Twitter, προκάλεσε η κίνηση της Λάρα Τραμπ – σύζυγος του Ερικ Τραμπ, γιου του Ντόναλντ Τραμπ –  να βγάλει το 5χρονο αγοράκι της έξω, ενώ ο τυφώνας Ίαν σάρωνε την περιοχή.

 

Μάλιστα, η μαμά Λάρα ανέβασε και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον μικρό Λουκ να βρέχεται και να οδηγεί – εμφανώς χωρίς να το ευχαριστιέται – ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι μέσα στην βροχή, εξω από το σπίτι τους στο Jupiter της Φλόριντα. 

Το παιδάκι μοιάζει να κρυώνει και είναι έτοιμο να κλάψει ενώ η Λάρα ακούγεται ενθουσιασμένη και τον παροτρύνει να συνεχίσουν.

«Χτίσαμε χαρακτήρα» έγραψε η Λάρα στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram με την… υποσημείωση: «Μείνετε ασφαλείς όλοι!».

Επίσης, λίγο αργότερα ανέβασε και μία φωτογραφία της μικρής της κόρης «να παίζει με την βροχή»…

Φυσικά, αν και υπήρχαν κάποιοι που βρήκαν τις αναρτήσεις των παιδιών στον τυφώνα «χαριτωμένες» – ο σάλος που ξέσπασε και τα οργισμένα μηνύματα στο Twitter έκαναν τον σύζυγο Ερικ Τραμπ να δώσει εξηγήσεις και να υπερασπιστεί την γυναίκα του: ««Οι ουρανοί άνοιξαν ενώ έκαναν βόλτα με τα σκυλιά. Η βροχή ήρθε από το πουθενά και η Λάρα με τα παιδιά ήταν 50 μέτρα μακριά από το σπίτι μας…. (Δεν έγινε τίποτα κακό) ήταν μόνο δύο παιδιά που διασκέδαζαν»