Σάλος με την Μέγκαν Μαρκλ: «Είχε μικρόφωνο κάτω από το φόρεμά της για να ηχογραφεί τον Ουίλιαμ και την Κέιτ – Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το Netflix»

Η θεωρία που έγινε viral μετά την παρουσία της έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ

Σάλος έχει ξεσπάσει στα βρετανικά tabloids με την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς κυκλοφορεί ευρέως μια θεωρία, που έγινε viral στο Twitter, σύμφωνα με την οποία φορούσε μικρόφωνο κάτω από το φόρεμά της, κατά την κοινή εμφάνισή της με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, πραγματοποίησαν μετά από δύο χρόνια, κοινή εμφάνιση με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ και χαιρέτησαν τους Βρετανούς που είχαν συγκεντρωθεί μετά την ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

 

 

Η τσάκιση στο φόρεμα

 

Χρήστες του Twitter, παρατήρησαν μια τσάκιση στη μέση του μαύρου φορέματος της Μέγκαν και υπέθεσαν ότι φορούσε μικρόφωνο. «Τι κρύβει κάτω από το φόρεμά της;» έγραψε κάποιος, ενώ αρκετοί αναρωτήθηκαν μήπως ηχογραφούσε τη στιγμή για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το Netflix.