Το νέο ηλεκτρικό φορτηγό της Tesla δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο πίστευε ο Έλον Μασκ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης του νέου ηλεκτρικού φορτηγού που η Tesla Inc είχε έτοιμο προς διάθεση, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για τον Έλον Μασκ.

Συγκεκριμένα, το νέο Cybertruck της Tesla που λανσάρεται ως αλεξίσφαιρο και ασφαλές, αποδείχθηκε ότι δεν είναι όλα αυτά που υπόσχεται. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, ο Μασκ στην προσπάθειά του να αποδείξει την ανθεκτικότητα του οχήματος, μάλλον το παράκανε. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο επικεφαλής του σχεδιαστικού επιτελείου της Tesla, Φρανς φον Χολσχάουζεν, να παίρνει αρχικά μια βαριοπούλα και να χτυπά την πλαινή πόρτα του φορτηγού, το οποίο άντεξε στο χτύπημα αλλά μετά όλα πήγαν στραβά.

Ο φον Χολσχάουζεν πήρε μια μεταλλική μπάλα στο δεξί του χέρι, πήρε φόρα και την έριξε στο φορτηγό σπάζοντας το μπροστινό παράθυρο του οδηγού, με αποτέλεσμα να εκπλαγεί το κοινό και οι θεατές που έβλεπαν την παρουσίαση από απόσταση. Με το σπάσιμο του παραθύρου ο Μασκ ακούστηκε να βρίζει χαμογελώντας, επικράτησε μία αμήχανη σιωπή και στη συνέχεια αναφώνησε στο έκπληκτο κοινό: “Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!”.