Νέα Ζηλανδία: Τα λείψανα δύο παιδιών βρέθηκαν σε βαλίτσες σε σπίτι μετά από δημοπρασία (Βίντεο)

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Τοφιλάου Φααμανούια Βααελούα, τα πτώματα πιθανόν να βρίσκονταν στις βαλίτσες εδώ και χρόνια, ενώ τα θύματα φέρονται να είναι μεταξύ πέντε και δέκα ετών

Τα λείψανα δύο μικρών παιδιών εντοπίστηκαν σε βαλίτσες που πωλήθηκαν σε πλειστηριασμό σε αποθήκη του Όκλαντ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Τοφιλάου Φααμανούια Βααελούα, τα πτώματα πιθανόν να βρίσκονταν στις βαλίτσες εδώ και χρόνια, ενώ τα θύματα φέρονται να είναι μεταξύ πέντε και δέκα ετών.

Oι μέχρι τώρα πληροφορίες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, είναι ότι τα λείψανα βρέθηκαν μέσα σε μία βαλίτσα που είχε αγοράσει παλαιότερα μια ανυποψίαστη οικογένεια και οι αστυνομικοί με την ανακάλυψή της ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα.

Τι ερευνά η Αστυνομία

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα λείψανα και δεν πιστεύει ότι η οικογένεια που είχε αγοράσει την βαλίτσα εμπλέκεται στο περιστατικό.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα που ασχολείται με την περίεργη υπόθεση δεν σχολίασε με λεπτομέρειες, περιορίστηκε μόνο στο να αναφέρει ότι η νεκροψία βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Εκτιμούμε ότι υπάρχει σημαντικό δημόσιο ενδιαφέρον για το τι συνέβη, ωστόσο, δεδομένης της φύσης της ανακάλυψης, υπάρχουν ακόμη αρκετές έρευνες που πρέπει να διεξαχθούν», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας και συνέχισε «προτεραιότητα για την αστυνομία είναι να επιβεβαιωθεί η ταυτοποίηση του θανόντος, ώστε να μπορέσουμε να εξακριβώσουμε τις πλήρεις συνθήκες πίσω από το έγκλημα. Δεδομένης της φύσης της ανακάλυψης, αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο».