Μαντλίν: Η 22χρονη από την Πολωνία προσπαθεί να πείσει με νέα στοιχεία ότι είναι το αγνοούμενο κορίτσι – Περιμένει να υποβληθεί σε τεστ DNA

Οι γονείς της αγνοούμενης Μαντλίν αποδέχθηκαν να κάνουν τεστ DNA

Μπορεί οι ειδικοί να έχουν αναφέρει πως υπάρχουν κενά σημεία στους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας από την Πολωνία που λέει ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν, όμως η Τζούλια Γουέντελ δεν το βάζει κάτω και θέλει να κάνει τεστ DNA για να αποδείξει ότι είναι όντως η χαμένη κόρη της Κέιτ και του Τζέρι ΜακΚάν.

Σημειώνεται πως η νεαρή κοπέλα Γουέντελ έγινε viral παγκοσμίως μέσα από το λογαριασμό που άνοιξε στο Instagram με το όνομα @iammadeleinemcann, τον οποίο χρησιμοποιεί για να αναρτά «αποδείξεις» ότι είναι το αγνοούμενο κορίτσι.

H νεαρή κοπέλα έχει ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες που, όπως ισχυρίζεται, αποδεικνύουν την ομοιότητά της με τη Μαντλίν και τους γονείς της, Κέιτ και Τζέρι ΜακΚάν. Ένα μικρό σημάδι στο πόδι και τα μάτια είναι για εκείνη «αποδείξεις» σε ένα παιχνίδι που η οικογένεια της Μαντλίν δεν έχει μπει ακόμα επισήμως.

 

 

Οι γονείς της αγνοούμενης Μαντλίν αποδέχθηκαν να κάνουν τεστ DNA

Όπως φαίνεται και στην παραπάνω ανάρτηση οι γονείς της αγνοούμενης Μαντλίν αποδέχθηκαν να κάνουν το τεστ DNA.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντλίν, από το Leicestershire του Ηνωμένου Βασιλείου, εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της σε ένα εξοχικό διαμέρισμα στο πορτογαλικό θέρετρο Praia da Luz το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, ενώ οι γονείς της έτρωγαν σε ένα εστιατόριο λίγα μέτρα μακριά από τη βίλα τους. Ήταν 3 ετών τότε, που σημαίνει ότι αν ζει σήμερα θα ήταν 19 ετών.

 

 

Η αστυνομία δεν την παίρνει σοβαρά

Μάλιστα, παρά τις κάποιες ομοιότητες μεταξύ του ζευγαριού και της κοπέλας, ούτε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, ούτε η εκστρατεία «Βρείτε τη Μαντλίν» έχουν πάρει θέση σχετικά με τον ισχυρισμό της Τζούλια.

Προηγούμενες ενημερώσεις σχετικά με την υπόθεση έχουν κοινοποιηθεί από την Αστυνομία και τους γονείς της Μαντλίν, γεγονός που ενδεχομένως υποδηλώνει ότι ο ισχυρισμός της Τζούλια δεν αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα.

Ωστόσο, η υποστήριξη προς την Τζούλια στο διαδίκτυο είναι μεγάλη, καθώς πολλοί παρακαλούν τις Αρχές να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν την ομοιότητά της με τη Maddie έχουν αποκτήσει δυναμική στο διαδίκτυο και έχουν πείσει αρκετούς πως είναι το ίδιο πρόσωπο

«Πείτε με τρελή, αλλά πιστεύω ότι αυτό το κορίτσι θα μπορούσε να είναι η Maddie… η αστυνομία θα πρέπει τουλάχιστον να ελέγξει τους ισχυρισμούς της», έγραψε μια γυναίκα στο Twitter.

«Γιατί δεν κάνουν απλά το τεστ DNA και να το διαπιστώσουν είτε έτσι είτε αλλιώς. Η ιστορία της σίγουρα ταιριάζει σε κάποια σημεία», ανέφερε μια άλλη.

Από την άλλη πλευρά, στα social media πολλοί είναι εκείνοι που την κατηγορούν ότι δεν αφήνει την οικογένεια της Μαντλίν να ηρεμήσει και την εκμεταλλεύεται. Κάποιοι άλλοι λένε πάλι πως έχει κάνει photoshop στις φωτογραφίες.

«Προσπαθείς να φαίνεσαι madeleine μόνο και μόνο για τη φήμη και αυτό είναι τόσο λυπηρό. Σας παρακαλώ αφήστε την οικογένειά της στην ησυχία τους. Δεν έχετε ιδέα πόσο αυτή η επιβεβαίωση μπορεί να καταστρέψει την οικογένειά της ξανά. Αφήστε τη Μαντλίν στην ησυχία της. Οι φωτογραφίες που έχετε δημοσιεύσει είναι γεμάτες photoshop. είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και μπορώ να το εντοπίσω αυτό τόσο εύκολα. Μην είστε αυτό το φρικτό άτομο. Αυτή και οι γονείς της δεν το αξίζουν αυτό», σημείωσε κάποιος.

 

 

Η ομοιότητά της με την Μαντλίν

Άλλες λεπτομέρειες στους ισχυρισμούς της Τζούλια που έχουν τραβήξει την προσοχή στο διαδίκτυο περιλαμβάνουν την προφανή ομοιότητά της με το μικρό παιδί.

Σε ένα βίντεο, η Τζούλια έδειξε σημάδια στο σώμα της που είναι παρόμοια με αυτά της Μάντι, συμπληρώνοντας βοηθητικά κόκκινους κύκλους για να αποδείξει τα λεγόμενά της.

Μια άλλη εικόνα δίπλα-δίπλα, την οποία επικαλείται ως «τρανταχτή απόδειξη», δείχνει την παρόμοια δομή του προσώπου της.

Ίσως η πιο δυνατή φωτογραφία είναι αυτή που δείχνει την Julia με ένα παρόμοιο ελάττωμα στο μάτι με αυτό που έχει και η Μάντι.

Στην περίπτωση της Maddie, αυτό προκλήθηκε από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση κολοβώματος στο δεξί της μάτι, και η αστυνομία ήλπιζε εδώ και χρόνια ότι θα βοηθούσε στην αναγνώρισή της.

Η Julia δήλωσε στους ακολούθους της ότι δεν ψάχνει για viral φήμη και «πιστεύει πραγματικά» ότι είναι η αγνοούμενη Maddie.

 

 

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση

Σημειώνεται πως η τελευταία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν έγινε το 2020, όταν Γερμανοί και Πορτογάλοι ερευνητές δήλωσαν ότι υποπτεύονται ότι η Μάντι δολοφονήθηκε από τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Christian Brueckner.

Ο Brueckner κατηγορήθηκε για τρεις βιασμούς και δύο κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Τα φερόμενα αδικήματα καλύπτουν μια περίοδο 17 ετών μεταξύ του 2000 και του 2017, ανέφερε τότε η Sun. Δεν του έχει απαγγελθεί κατηγορία για κανένα αδίκημα σε σχέση με την εξαφάνιση της Μάντι.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr