Μακρόν: Η φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο που έγινε viral

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο προφίλ της προσωπικής φωτογράφου του Γάλλου προέδρου στο instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εμμανουέλ Μακρόν γίνεται viral, εξαιτίας κάποιων φωτογραφιών του, που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στο διαδίκτυο.

 

Αυτή την φορά και λίγες ημέρες πριν το δεύτερο γύρο των εκλογών στην Γαλλία, ο Μακρόν φωτογραφίζεται μάλλον χαλαρός, αφήνοντας την αίσθηση ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα.

H… αρρενωπότητα του προέδρου

Ωστόσο αυτό που δημιούργησε την μεγαλύτερη αίσθηση, είναι η απόφαση να δημοσιευθεί μία φωτογραφία με τον Μακρόν με ανοιχτό πουκάμισο στην οποία φαίνεται η αρρενωπότητα του προέδρου, όπως αναφέρουν πολλά από τα σχόλια των χρηστών που την είδαν. Οι πόζες μάλιστα του προέδρου θύμιζαν πόζες μοντέλου.

Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο προφίλ της προσωπικής φωτογράφου του Γάλλου προέδρου στο instagram.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες ο Μακρόν φωτογραφίζεται, μεταξύ άλλων, μαζί με τη σύζυγό του, Μπριζίτ, την οποία έχει «χρησιμοποιήσει» και σε άλλες τέτοιου τύπου επικοινωνιακές κινήσεις, απαθανατίζεται να διαλέγει πουκάμισο και να δένει τη γραβάτα του αλλά και να τρέχει για να μιλήσει σε οπαδούς του.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσκόπηση της BVA, εννέα ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του Ζαν-Λικ Μελανσόν σκέφτεται είτε να απόσχει (30%), είτε να ψηφίσει λευκό (22%). Όμως, αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν, είναι πολύ πιο πιθανό να ψηφίσουν υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν (30%) παρά υπέρ της Μαρίν Λεπέν (18%).

Δείτε τις φωτογραφίες: