Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Η στιγμή που η Καμίλα μάλωσε την Κέιτ Μίντλετον για τη συμπεριφορά της Σάρλοτ

Δείτε βίντεο

Ένας ολόκληρος μήνας συμπληρώθηκε από τη μέρα που η ηγεμόνας του Ηνωμένου Βασιλείου, βασίλισσα Ελισάβετ, απεβίωσε.

 

 

Για την κηδεία της -επί 70 χρόνια- Βασίλισσας τηρήθηκε όλο το πρωτόκολλο, που όριζε το βρετανικό Σύνταγμα.

Όπως ήταν λογικό, κατά τη διάρκεια της τελετής σημειώθηκαν αρκετά έκτροπα, όπως οι λιποθυμίες στρατιωτών.

Ωστόσο, στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε και ένα καρέ, που η Καμίλα μαλώνει την Κέιτ Μίντλετον για τη συμπεριφορά της πριγκίπισσας Σαρλότ.

Πιο συγκεκριμένα, ειδικός στην ανάγνωση χειλιών εντόπισε ένα καρέ από τα βίντεο με τη βασιλική οικογένεια στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και κατάφερε να διαβάσει τα χείλη της Καμίλα τη στιγμή που στρέφεται προς την Κέιτ Μίντλετον και τη μαλώνει για τη συμπεριφορά της πριγκίπισσας Σαρλότ, λέγοντάς της να την μαζέψει.

«Πάρ’ την», της λέει.

Η στιγμή που η Καμίλα μαλώνει την Κέιτ Μίντλετον 

Το περιστατικό συνέβη, όταν η βασιλική οικογένεια ετοιμαζόταν να πάρει θέσει στην αψίδα του Γουέλινγκτον για τον τελικό αποχαιρετισμό στο Λονδίνο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Είναι η στιγμή που Καμίλα, Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον με τα δυο παιδιά της, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Τζορτζ έχουν αποβιβαστεί από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν την νεκρική πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ και ετοιμάζονταν να πάρουν θέσεις πίσω από τον βασιλιά Κάρολο για να παρακολουθήσουν τη μεταφορά της σορού στο ειδικό όχημα για να κατευθυνθεί στη συνέχεια στο κάστρο Γουίνδσορ.

Ο ειδικός στην ανάγνωση χειλιών, Jeremy Freeman εντόπισε τον πρίγκιπα Τζορτζ, καθώς προσπαθούσε να τσιμπήσει την αδελφή του πριγκίπισσα Σαρλότ, με αποτέλεσμα η μικρή, η οποία καθόταν μπροστά μπροστά δίπλα στην Καμίλα να γυρίσει να κοιτάξει τον Τζορτζ και κατόπιν να γυρίσει μπροστά φωνάζοντας «Ωχ!».

Σύμφωνα με την Daily Star, κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας παρακολούθησαν με χαμόγελο το διασκεδαστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο μικρών παιδιών, συμπεριλαμβανομένης και της Μέγκαν Μαρκλ που γύρισε το κεφάλι της και τους χαμογέλασε.

Ωστόσο, το περιστατικό ενόχλησε τη βασιλική σύζυγο Καμίλα, η οποία εθεάθη να συνοφρυώνεται και να κοιτά προς την πριγκίπισσα Σαρλότ πριν στραφεί προς την Κέιτ Μίντλετον και της πει «πάρτε την».

«Φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχουν μια μικρή διαφωνία. Κοιτάξτε τη βασίλισσα σύζυγο , Καμίλα», έγραψε κάποιος στο Twitter.