Κατεχόμενα: Νέο χτύπημα από τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ – Ροζ βίντεο εν ώρα Cyber Sex με στέλεχος του κόμματος του Ντενκτάς

Μετά την δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο που απεικονίζει τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ, άλλο ένα βίντεο Τ/κ πολιτικού αναρτήθηκε από λογαριασμό στο Twitter

Μετά την δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο που απεικονίζει τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ, άλλο ένα βίντεο Τ/κ πολιτικού αναρτήθηκε από λογαριασμό στο Twitter.

Πρόκειται για τον Τοζούν Τουναλί, ανώτερο στέλεχος του “Δημοκρατικού Κόμματος” του Σερντάρ Ντενκτάς, ο οποίος απεικονίζεται στο νέο ροζ βίντεο.

Χθες βράδυ, απειλώντας με νέο ροζ βίντεο, ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ, με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απευθύνθηκε προς τους Κύπριους – εννοώντας Τ/κ – πολιτικούς: «Κύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε την συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε».

Όπως αναφέρουν τ/κ δημοσιεύματα, ο Πέκερ ανακοίνωσε ότι τα βίντεο δεν θα τα δημοσιοποιήσει από τον προσωπικό του λογαριασμό αλλά από τον λογαριασμό με το όνομα «Deli Çavuş».

Να σημειωθεί πως το νέο ροζ βίντεο αναρτήθηκε από τον εν λόγω λογαριασμό, γεγονός που σημαίνει πως ο Τούρκος αρχιμαφιόζος έκανε πράξη τις απειλές του.

Ο Πεκέρ, χαρακτηρισμένος στην Τουρκία ως «ηγέτης του οργανωμένου εγκλήματος», μέσω του προφίλ «Deli Çavuş» στο Twitter απέρριψε την κατηγορία πως είναι ένας εκβιαστής που καταστρέφει ζωές ανθρώπων, υποστηρίζοντας πως δεν έχει πρόβλημα με την ιδιωτική ζωή κανενός, αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιούνται τα κορίτσια που διακινούν οι έμποροι ναρκωτικών και πράκτορες παράνομων στοιχημάτων. Όσον αφορά το ροζ βίντεο με τον Τουναλί αναφέρει πως δημοσιοποιήθηκε επειδή ενημερώθηκε δεν παραιτήθηκε.

Μάλιστα ο Τούρκος αρχιμαφιόζος προειδοποίησε πως θα αναρτηθούν και άλλα βίντεο τις επόμενες μέρες, με πρωταγωνιστές Τ/κ πολιτικούς, εάν «δεν απαλλαγούν από τους εμπόρους ναρκωτικών με τους οποίους συνεργάζονται» όπως έγραψε, απειλώντας πως: «θα υποστούν την οργή του “Τρελού Λοχία”» δηλαδή του ιδίου.

Ο Πεκέρ άφησε να εννοηθεί πως διαθέτει ροζ αρχεία με πολιτικούς στη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων σε πολυτελή ξενοδοχεία των κατεχομένων, όπου διακρίνονται καθαρά οι «πρωταγωνιστές» και τα όσα κάνουν.

mafiozos