Ισπανία: Πατέρας τσακώθηκε με τον γιο του για να μην οδηγήσει μεθυσμένος και του έσπασε το αμάξι (Φώτο)

Μπαμπάς εν δράσει στην Ισπανία, δεν ήθελε το παιδί του να οδηγήσει σε κατάσταση μέθης και του έσπασε το αμάξι

Ένας πατέρας από την Ισπανία έλαβε… δραστικά μέτρα ώστε να μην οδηγήσει μεθυσμένος ο γιος του και να βάλει σε κίνδυνο τη δική του ασφάλεια αλλά και των υπολοίπων.

Αντί λοιπόν να συμβουλέψει τον γιο του για να μην καθίσει πίσω από το τιμόνι ο πατέρας βανδάλισε το αμάξι του… σπάζοντας τα τζάμια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν μετά από κλήση ενός πολίτη στις Αρχές, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης ότι ένας άνδρας βανδάλισε ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο στο δρόμο.

Αστυνομικοί που οδηγούσαν προς την αναφερόμενη τοποθεσία, είδαν ένα λευκό φορτηγάκι που διέφευγε από τη σκηνή και κατάφερε να το σταματήσει. Στο εσωτερικό του βρίσκονταν ένας ηλικιωμένος άνδρας και ένας εμφανώς μεθυσμένος νεότερος επιβάτης.

Κατά την ανάκριση των δύο υπόπτων, η αστυνομία έμαθε ότι επρόκειτο για πατέρα και γιο και ότι ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν πράγματι αυτό που βανδάκισε το αυτοκίνητο, το οποίο άνηκε στον μεθυσμένο 32χρονο γιο του.

Ο 60χρονος εξήγησε ότι είχε προσπαθήσει να πείσει το παιδί του να μην οδηγεί μεθυσμένος, αλλά μάταια. Φοβούμενος ότι θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα, δεν του έμεινε άλλη επιλογή από το να βανδαλίσει το αμάξι.