ΗΠΑ: Τρία παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε παραλία – Ανακρίνεται η μητέρα τους (Βίντεο)

Οι Αρχές αναζητούν μάρτυρες

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν τρία παιδιά ηλικίας τριών μηνών, τεσσάρων και επτά ετών σε παραλία του Coney Island. Η μητέρα τους, 30 ετών, βρέθηκε κοντά στην περιοχή και φαινόταν «απελπισμένη», είπαν οι αστυνομικοί και οδηγήθηκε στο τμήμα για ανάκριση.

Η έρευνα των Αρχών για τη μητέρα και τα παιδιά ξεκίνησε περίπου τρεις ώρες νωρίτερα, όταν ένας συγγενής κάλεσε την Αστυνομία εκφράζοντας φόβους ότι η μαμά μπορεί να έκανε κακό στα παιδιά, είπε ο επικεφαλής του τμήματος του NYPD, Kenneth Corey στους δημοσιογράφους.

Η αστυνομία μετά από έρευνες στην περιοχή βρήκε τα παιδιά – ένα αγοράκι 3 μηνών, ένα κοριτσάκι 4 ετών και ένα αγοράκι 7 ετών – στην παραλία, στην περιοχή της West 35th Street, χωρίς τις αισθήσεις τους.

Και τα τρία μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Coney Island, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

«Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε για μάρτυρες», είπε ο Corey . «Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη εδώ… Θα προσπαθήσουμε να τα συνδυάσουμε όλα μαζί».

Προκαταρκτικά, δεν υπάρχουν αρχεία κακοποίησης ή παραμέλησης των τριών παιδιών. Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες και η Αστυνομία ερευνά το τι ακριβώς συνέβη.