ΗΠΑ: Κοπάδι αγελάδων έσπειρε κυκλοφοριακό πανικό στη Φλόριντα (Βίντεο)

Για τουλάχιστον τέσσερις ώρες ο δρόμος παρέμεινε κλειστός

Ένα κοπάδι από περίπου 70 αγελάδες προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν το φορτηγό που τις μετέφερε τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη στην κομητεία Osceola, όταν το όχημα ξεκίνησε να παίρνει φωτιά λίγο πριν το μεσημέρι κοντά στο St. Cloud, νότια του Ορλάντο. Ο οδηγός, ένας 47χρονος άνδρας από την Αλαμπάμα, δήλωσε στους αξιωματούχους πως ενώ οδηγούσε παρατήρησε καπνούς και φλόγες να βγαίνουν από την καμπίνα.

Κρατώντας την ψυχραιμία του, έκανε στην άκρη το όχημα και απελευθέρωσε το κοπάδι των αγελάδων, το οποίο ξεχύθηκε στον δρόμο για να σωθεί. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι… ελεύθερες πια αγελάδες διέσχισαν την λεωφόρο, προκαλώντας αναστάτωση στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Αναμενόμενο λοιπόν οι αγελάδες να προκαλέσουν… κυκλοφοριακό πονοκέφαλο στους οδηγούς, καθώς ο δρόμος έκλεισε και προς τις δύο κατευθύνσεις για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, ενώ οι ακινητοποιημένοι οδηγοί περίμεναν καρτερικά στο σημείο μέχρι οι Αρχές να συγκεντρώσουν τις αγελάδες και να τις απομακρύνουν.

Στην περιοχή έσπευσε η τοπική Πυροσβεστική, με την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στο όχημα να είναι επιτυχής, ενώ το όχημα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Μετά από μερικές ώρες επανήλθε η κανονικότητα και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.