Γάμος στη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας – Παντρεύεται ο διάδοχος του θρόνου (Φώτο)

Ο πρίγκιπας Χουσεΐν - ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά Αμπντάλα και της βασίλισσας Ράνια - θα παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του, Ρατζούα Αλ Σάιφ, την 1η Ιουνίου 2023

Ευχάριστα νέα για τον διάδοχο της Ιορδανίας Χουσεΐν Μπιν Αμπντάλα (Hussein bin Abdullah II) και την αρραβωνιαστικιά του, Ρατζούα Αλ Σάιφ (Rajwa Al Saif).

Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε με παραδοσιακό τρόπο το καλοκαίρι στην πατρίδα της μέλλουσας νύφης, τη Σαουδική Αραβία, θα ενωθεί επίσημα με τα δεσμά του γάμου την 1η Ιουνίου 2023.

Η ημερομηνία έχει συναισθηματική αξία για τον διάδοχο του θρόνου και την οικογένειά του, καθώς οι γονείς του λίγες ημέρες μετά θα γιορτάσουν την 30ή επέτειο του γάμου τους.

 

 

Ο πρίγκιπας Χουσεΐν, έκανε πρόταση γάμου στη μνηστή του στο σπίτι του πατέρα της, ενώ παρόντες ήταν και οι γονείς του.

Ο αρραβώνας έγινε ένα μήνα μετά τον αρραβώνα της αδελφής του πριγκίπισσας Ιμάν με τον αγαπημένο τηςΤζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη (Jameel Alexander Thermiotis).

Ο πρίγκιπας Χουσεΐν και η πριγκίπισσα Ιμάν είναι τα δύο μεγαλύτερα από τα τέσσερα παιδιά του βασιλιά Αμπντάλα και της βασίλισσας Ράνια. Πήρε το όνομά του προς τιμήν του παππού του και είναι απόφοιτος της βρετανικής στρατιωτικής ακαδημίας Sandhurst.

Το 2009 ορίστηκε επίσημα διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας με Βασιλικό Διάταγμα.