Εμφανίστηκε να κουτσαίνει στη Λευκορωσία ο Σεργκέι Σοϊγκού – Ερωτήματα για την υγεία του (Βίντεο)

Σημειώνεται, δε, ότι παρά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει εξήγηση για την δυσκολία στο βάδισμα του ρώσου υπουργού Άμυνας

Nέα ερωτήματα τίθενται για την υγεία του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού , έπειτα από την επίσκεψή του στη Λευκορωσία.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα κατά την επίσκεψή του επίσκεψη στο «Παλάτι της Ανεξαρτησίας» του Μινσκ, εμφανίζεται να κουτσαίνει. Στο εν λόγω μέρος, είχε το χέρι του στην τσέπη του παντελονιού του.

Σημειώνεται, δε, ότι παρά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει εξήγηση για την δυσκολία στο βάδισμα του ρώσου υπουργού Άμυνας.

 

 

Οι φήμες για καρδιακή προσβολή

Τον περασμένο Απρίλιο διεθνή δημοσιεύματα εμφάνιζαν τον Σοϊγκού να έχει υποστεί καρδιακή προσβολή «όχι από φυσικά αίτια», σε μια περίοδο κατά την οποία ο επικεφαλής των ρωσικών στρατευμάτων εμφανιζόταν να είναι σε δυσμένεια από τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Τελικά, τότε ο Σοϊγκού είχε εμφανιστεί πέντε ημέρες αργότερα και μετά από μια περίοδο απουσίας διάρκειας ενός μήνα με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας να διακηρύσσει ότι η Ρωσία θέλει «να απελευθερώσει στρατιωτικά το Ντονμπάς».