Διασωληνωμένος Ιταλός 101 ετών ιάθηκε πλήρως από τον κορωνοϊό – Γεννήθηκε το 1919, όταν ξέσπασε η ισπανική γρίπη

Ο ΑΝΔΡΑΣ 101 ΕΤΩΝ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ενα εξαιρετικά αισιόδοξο νέο ήρθε από την Ιταλία, καθώς έγινε γνωστό ότι ένας άνδρας ηλικίας 101 ετών, που ήταν διασωληνωμένος, πήρε εξιτήριο, καθώς ιάθηκε πλήρως από τον κορωνοϊό.

Το ευχάριστο νέο ανακοίνωσε η η Γκλόρια Λίζι, αντιδήμαρχος της ιταλικής πόλης Ρίμινι. Ο άντρας είχε εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά την ένδειξη του τεστ κορωνοϊού και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Πέμπτη.

H «πραγματικά εξαιρετική ανάκαμψη του έδωσε ελπίδα για το μέλλον», δήλωσε η Λίζι. Οπως ανέφερε η αντιδήμαρχος, μιλώντας για τον άνδρα που νίκησε τον κορωνοϊό, ο 101χρονος έφυγε από το νοσοκομείο με την οικογένειά του και «μας δίδαξε ότι για κανέναν το μέλλον του δεν είναι ξεγραμμένο».

Ο άντρας γεννήθηκε το 1919, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης, η οποία εκτιμάται ότι έχει σκοτώσει 30 με 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Το Ρίμινι είχε καταγράψει 1,189 περιπτώσεις κοροναϊού από την Πέμπτη, σύμφωνα με το ιταλικό τμήμα πολιτικής προστασίας.

Μάλιστα, στην περίπτωση του γηραιού άνδρα, αναφέρθηκε και ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση του υπ. Υγείας, κάνοντας λόγο για ειδήσεις που μας γεμίζουν αισιοδοξία.