Αποτροπιασμός στην Αυστρία: 4 Αφγανοί βασάνισαν, έδωσαν ναρκωτικά, βίασαν και σκότωσαν 13χρονη

Φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην Αυστρία.

Πιο συγκεκριμένα, 4 Αφγανοί φέρονται να σκότωσαν τη 13χρονη Mordfall Leonie, αφού πρώτα τη βασάνισαν, της έδωσαν ναρκωτικά και τη βίασαν.

 

 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχουν προσαχθεί 3 ύποπτοι Αφγανοί και οι αρχές της Αυστρίας, φαίνεται να πλησιάζουν και στον 4ο της φρικτής παρέας. Εχθές προσήχθη ο τρίτος και σύμφωνα με την ιστοσελίδα oe24, είναι αυτός που έδωσε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 13χρονης.

Επιπλέον, οι αυστριακές αρχές επιβεβαίωσαν ότι η 13χρονη ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση, εδειξε πως η μικρή Leonie, υποβλήθηκε σε βάρβαρη σεξουαλική κακοποίηση, είχε πολλούς μώλωπες στο σώμα της και πέθανε από ασφυξία.

Να σημειωθεί εδώ πως ο τρίτος προσαχθείς Αφγανός, είναι μετανάστης – αιτών άσυλο στην Αυστρία.

Οι γονείς της Leonie έχουν καταθέσει επίσημη αγωγή εναντίον της Δημοκρατίας της Αυστρίας, Ακριβώς επειδή ο ένας εκ των δραστών θα έπρεπε να απελαθεί, πράγμα που δεν έγινε.

«Οι πολίτες της Αυστρίας δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Από τη μία πλευρά, καλά εκπαιδευμένοι, καλά ενσωματωμένοι πρόσφυγες απελάθηκαν, ενώ είχαν δουλειά και καλές συστάσεις. Και αυτοί οι άνθρωποι (οι δολοφόνοι) παραμένουν στην χώρα ανεξέλεγκτοι και η διαδικασία ασύλου τους δεν μπορεί να ολοκληρωθεί», δήλωσε ο Νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του δολοφονημένου κοριτσιού.