Αμπράμοβιτς: Μεσολάβησε για την απελευθέρωση πέντε Βρετανών αιχμαλώτων από τη Ρωσία

Στη διάρκεια του ταξιδιού τους πρόσφερε και του πουλιού το γάλα, από μπριζόλες και τιραμισού μέχρι... iPhone - Ένας εκ των Βρετανών μίλησε για τα βασανιστήρια στη διάρκεια της αιχμαλωσίας

Το ρόλο του μεσολαβητή για την απελευθέρωση πέντε Βρετανών αιχμαλώτων από την Ρωσία ανέλαβε ο πρώην ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς δείχνοντας μάλιστα και τη συμπόνοια του στους ανθρώπους αυτούς που πέρασαν φριχτά στα χέρια των Ρώσων στρατιωτών.

Σύμφωνα με το protothema.gr o 55χρονος Ρώσος Κροίσος μετέφερε με το ιδιωτικό του τζετ από τη Ρωσία στη Σαουδική Αραβία τους Βρετανούς αιχμαλώτους Τζον Χάρντινγκ, Σον Πίνερ, Έιντεν Άσλιν, Ντίλαν Χέιλι και Άντριου Χιλ σε ένα ιδιωτικό τζετ που τους μετέφερε από τη Ρωσία στη Σαουδική Αραβία.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι Βρετανοί μεταφέρθηκαν σε λουξ σουίτες με δερμάτινα καθίσματα με τον Αμπράμοβιτς να τους δίνει ολοκαίνουρια iPhones για να μπορούν να τηλεφωνήσουν στις οικογένειές και τους φίλους και να τους ενημερώσουν ότι επιστρέφουν στην πατρίδα τους.