Βραζιλία: Ντύθηκε… ανδρικό μόριο και τον συνέλαβαν

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος άντρας δεν ήταν ο μόνος που συνελήφθη

Ευρηματικός Βραζιλιάνος ντύθηκε… πέος και τον συνέλαβαν.

Ένας άντρας είχε τη φαεινή ιδέα να ντυθεί «ανδρικό μόριο» και να βγει στους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου κορυφώνεται το καρναβάλι, για να διασκεδάσει. Η διασκέδαση έληξε άδοξα και πρόωρα μάλλον, γιατί κατατέθηκε σε βάρος του καταγγελία για… σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», την καταγγελία για τον άντρα έκαναν γυναίκες που θεώρησαν ότι πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση, αφού, σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, ο άντρας χρησιμοποίησε τη στολή του για να παρενοχλεί γυναίκες που συμμετείχαν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Η σύλληψή του έγινε ειρηνικά, με τον ίδιο να μην προβάλει καμία αντίσταση. Το θέμα κυκλοφόρησε στο Twitter, έκανε το γύρο του κόσμου, και οι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν μεταξύ άλλων: «Σκληρή πραγματικότητα», «περισσότερο με κακούργημα μοιάζει παρά με πέος».

Brazil police arrests man dressed as giant penis for harassing women - SEE

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος άντρας δεν ήταν ο μόνος που συνελήφθη. Ένας ακόμη Βραζιλιάνος, με εντελώς «άκυρη» στολή γι’ αυτό πoυ ήθελε να κάνει, τράβηξε την προσοχή της αστυνομίας και έτσι ναυάγησε το σχέδιό του. Αστυνομικοί σε περιπολία στη Σάντα Λουτίσα της πολιτείας Μίνας Γερές είδαν τον 20χρονο ντυμένο κρατούμενο φυλακών, καθώς έφευγε από το σπίτι του για να συμμετάσχει σε παρέλαση. Ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί σε ένα λεωφορείο για το Μπέλο Οριζόντε με φίλο του, όταν τους πλησίασαν αστυνομικοί και σε σωματική έρευνα που τους έκαναν κατάσχεσαν 15 μερίδες κάνναβης και 15 κοκαΐνη που είχε μαζί του για να πουλήσει.

 

 

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 24/2