Το Μουσείο του Θανάτου έχει ένα κοντέρ για να παρακολουθεί τους επισκέπτες που λιποθυμούν

Ένα διαφορετικό μουσείο που δεν είναι για όλους

Ένα αξιοθέατο που ονομάζεται «The Museum of Death» (Το Μουσείο του Θανάτου) έχει έναν πίνακα καταμέτρησης στον τοίχο όπου οι εργαζόμενοι παρακολουθούν τους επισκέπτες που είτε κάνουν εμετό είτε λιποθυμούν.

Φανταστείτε να σας πρότεινε ο φίλος σας να πάτε στο Μουσείο του Θανάτου για μια ημερήσια εκδρομή. Τι θα λέγατε για ένα θεματικό πάρκο ή ακόμα και για μια απλή παμπ; Τούτου λεχθέντος, το μουσείο στη Λουιζιάνα φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρον, και σαφώς επιχειρεί να πάρει μια διαφορετική θέση για τον θάνατο από ό,τι ίσως έχουμε συνηθίσει.

@mamawitch__ #anatomyofdeathmuseum #museum #michigan #creepytok ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator


Στο εσωτερικό του μουσείου θα βρείτε αντικείμενα από όλους τους αγαπημένους σας δολοφόνους – ανθρώπους όπως ο John Wayne Gacy – και μια σειρά από άλλα μακάβρια πράγματα, όπως η μηχανή ευθανασίας του “Dr Death” Jack Kevorkian το “Thanatron”, καθώς και γνήσια ανθρώπινα οστά και ταριχευμένα αντικείμενα. Εν ολίγοις, δεν είναι για τους αδύναμους…

@thecalaveracloset Anatomy of Death Museum in Mt. Clemens, MI. #January #travel #weird #michigantravel #wintertravel #death #museums #hearts #skeleton #skulls #deathmuseum #adventures #fyp #foryou ♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

Προφανώς, η φύση του μουσείου μπορεί να αποδειχθεί λίγο υπερβολική για μερικούς ανθρώπους, και είναι γνωστό ότι κάποιοι κάνουν εμετό ή λιποθυμούν κατά καιρούς.

Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια, αλλά και πάλι.

Ο Scott Healy, ο επιμελητής της συλλογής της Νέας Ορλεάνης, δήλωσε στο National Geographic: «Οι άνθρωποι ανοίγονται, κάνουν ερωτήσεις. Όταν περπατάς και βλέπεις πραγματικά πράγματα που συνδέονται με αυτές τις ιστορίες, γίνεται προσωπικό». Πολύ προσωπικό για κάποιους από αυτούς, όπως φαίνεται.

Παρ’ όλες τις παράξενες εκθέσεις και το σκοτεινό θέμα, το μουσείο είναι τελικά ένας τόπος μάθησης, ακόμα και διασκέδασης. Ο Healy πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορείς να είσαι ανατριχιαστικός και να μην κρίνεσαι γι’ αυτό».