Χτύπησε τον σύντροφό της με το αμάξι επειδή της έφαγε τις πατάτες

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας βρίσκεται μια νεαρή γυναίκα που προσπάθησε να σκοτώσει τον σύντροφό της για έναν απίστευτο λόγο

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστραλία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ενός άνδρα. Συγκεκριμένα κατηγορεί την σύντροφό του ότι προσπάθησε να τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της επειδή της έφαγε τις τηγανητές πατάτες.

Η Charlotte Harrison φέρεται να έχει μπει σε μπελάδες καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία ανθρωποκτονίας μετά την καταγγελία του Matthew Finn.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στο Ειρηνοδικείο της Αδελαϊδας, ο Finn έκανε το τραγικό λάθος να ζητήσει από την φίλη του να πάρει μία από τις πατάτες της. «Δεν έπρεπε να της ζητήσω την πατάτα», είπε και πρόσθεσε: «Μόλις πήρα μια μου ζήτησε να βγω από το αυτοκίνητο». Στο σημείο εκείνο, όπως καταγγέλλει ο Finn, η Harrison τον χτύπησε με το αμάξι της.

Η ίδια πάντως, η Harrison ισχυρίστηκε ότι είχε βγει με το αυτοκίνητο για να τον βρει επειδή δεν ένιωθε πολύ καλά και πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει τον φίλο της. Τον είδε να τρέχει στον δρόμο, έκανε αναστροφή για να τον προλάβει και αντί για φρένο, πάτησε το γκάζι με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει.

Ο ίδιος ο Finn επιμένει ότι η σύντροφός του είχε σκοπό να τον εξοντώσει. Στο δικαστήριο τα πνεύματα οξύνθηκαν με την Harrison να απολύει τον δικηγόρο της και να εκπροσωπεί τον μόνη της τον εαυτό της. Η 42χρονη κινδυνεύει με κατ’ οίκον κράτηση, με την υπόθεση να αφήνει πολλά ερωτηματικά.