Η One-Off Ferrari 250 SWB Breadvan διαλύθηκε στο Le Mans Classic 2022 (Βίντεο)

Σοβαρότατες ζημιές υπέστη μετά από έξοδο η μοναδική Ferrari 250 SWB Breadvan στα πλαίσια του αγώνα “Le Mans Classic 2022”

Νίκος Μιχαλόπουλος

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας «Le Mans Classic 2022», στον οποίο συνέβη ένα πανάκριβο ατύχημα στο οποίο πρωταγωνίστησε η Ferrari Breadvan.

Ειδικότερα την Κυριακή στη θρυλική Circuit de la Sarthe, έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας, με στενές μονομαχίες μεταξύ αυτοκινήτων μεγάλης ιστορικής και οικονομικής αξίας.  Οι ιδιοκτήτες τους άφησαν στην άκρη το κοστούμι, φορώντας στολή και κράνος, έχουν ξεχάσει την αξία των οχημάτων τους, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για εκατομμυριούχους με αυτό το ακριβό χόμπι.

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τους «κόκκινους», οι οποίοι βγήκαν εκτός δρόμου σε κάποιο σημείο του αγώνα.  Η πρόσκρουση στα προστατευτικά φράγματα προκάλεσε σημαντική ζημιά στο ακριβό μοντέλο.  Τώρα της επιβάλλεται πολύωρη παραμονή στο συνεργείο, για την επισκευές .

Η ζημιά φαίνεται σημαντική, αλλά ο ιδιοκτήτης σίγουρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τα χρήματα που θα χρειαστούν.  Ευτυχώς πως δεν υπήρξε ανθρώπινος τραυματισμός, όπως παρατηρούνε στις εικόνες από το σύντομο βίντεο Motorsport TV. Φαίνεται ξεκάθαρα ο 31χρονος οδηγός, Λούκας Χαλούσα, πίσω από το τιμόνι να βρίσκεται σε τέλεια φυσική κατάσταση, παρά τη βαρβαρότητα του ατυχήματος και στην συνέχεια να σκαρφαλώνει πάνω από τα κιγκλιδώματα της πίστας.

Δείτε το βίντεο εδώ: