Διαρροή: Αυτή είναι η Alfa Romeo Tonale (Φωτό – Βίντεο)

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση της, διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το μοντέλο παραγωγής

Νίκος Μιχαλόπουλος

Ήταν Μάρτιος του 2019, όταν κατά την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Alfa Romeo γνωστοποίησε τα σχέδια της να εισέλθει στην κατηγορία των C-SUV, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο, σε σχέδιο του Έλληνα σχεδιαστή Αλέξανδρου Λιώκη.


Τρία χρόνια μετά το αυτοκίνητο είναι έτοιμο, με την παρουσίαση να έχει προγραμματιστεί για τις 8 Φεβρουαρίου…. Ωστόσο οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου διέρρευσαν λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του, αποκαλύπτοντας στο ακέραιο την σιλουέτα της, αλλά και το εσωτερικό της.


Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, ο σχεδιασμός είναι πιο συντηρητικός από το πρωτότυπο για χάρη της πρακτικότητας. Στο εμπρός μέρος οι προβολείς είναι αρκετά μεγαλύτεροι, ενώ ο θυρεός παραμένει ο ίδιος με το πρωτότυπο.


Στο προφίλ οι πίσω πόρτες υιοθετούν κανονική λαβή, εγκαταλείποντας την λύση της κρυφής στην βάση των παραθύρων και η οροφή παρουσιάζει μικρότερη κλίση, ευνοώντας τον εσωτερικό χώρο για τους πίσω επιβάτες.


Διαφορετικό είναι και το πίσω μέρος, με τους προβολείς να διαθέτουν περιμετρικά ένα μαύρο πλαίσιο. Τέλος στο εσωτερικό δείχνει ποιοτικό, σοβαρό με αρκετά σπορτίφ στοιχεία.


Όσο αφορά τα μηχανικά σύνολα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θα αποκαλυφθούν αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδος.