Βραζιλία: Αινιγματική ανάρτηση του Ριβάλντο για την ήττα του Μπολσονάρου – Πολλά μπορούν να γίνουν μέχρι το τέλος του 2022

«Πονάει περισσότερο και από την ήττα μας στον τελικό Μουντιάλ του 1998», πρόσθεσε σχετικά με την ήττα του Μπολσονάρου

Απογοητευμένος με την ήττα του Ζαΐχ Μπολσονάρου στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας εμφανίστηκε ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ριβάλντο.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τον Νεϊμάρ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας, ο Ριβάλντο ήταν ακόμη ένας παίκτης που υποστήριξε ανοικτά τον ακροδεξιό πρόεδρο.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, άφησε να εννοηθεί πως ενδεχομένως σημειωθούν κι άλλες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα του ως το τέλος του έτους.

Ο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Γκόμες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ο οποίος έχει κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα και έχει αγωνιστεί και στα ελληνικά γήπεδα, με τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ανέφερε πως «σήμερα είχα ένα αίσθημα θλίψης, παρόμοιο με τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998, όταν χάσαμε 3-0 από τη Γαλλία. Στην πραγματικότητα ήταν χειρότερο γιατί είχα τόσες πολλές ελπίδες για το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μου».

Και συνέχισε με μια αινιγματική φράση: «Αλλά ο αγώνας συνεχίζεται και δεν θα σταματήσουμε, γιατί πολλά θα συμβούν ακόμη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022. Θα συνεχίσω με πολλή πίστη στον Θεό, να ευχαριστώ τον πρόεδρο Μπολσονάρο και όλους όσους ψήφισαν για μια καλύτερη Βραζιλία. Μην χάνετε την ελπίδα γιατί ο Θεός έχει τον έλεγχο και δεν θα αφήσει ποτέ τον λαό του ντροπιασμένο».