«Βόμβα» Ντικούδη: «Καταγγελία της ΕΟΚ στη FIBA για το θέμα Παπαπέτρου»

O Δήμος Ντικούδης ανέφερε πως η ΕΟΚ έκανε καταγγελία τόσο στη Σερβική Ομοσπονδία όσο και στη FIBA, για την υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου

Είναι το θέμα των τελευταίων ωρών. Η Παρτιζάν δεν επέτρεψε στον Ιωάννη Παπαπέτρου να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Λετονία και στο στρατόπεδο της ΕΟΚ… βράζουν.

Ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης, τοποθετήθηκε επί του θέματος, ρίχνοντας την… βόμβα. Όπως αποκάλυψε, η ΕΟΚ έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία τόσο στη FIBA όσο και στη Σερβική Ομοσπονδία για την άρνηση της να αφήσει τον Παπαπέτρου να παίξει στην Εθνική.

«Προχωρήσαμε σε επίσημη καταγγελία τόσο στη Σερβική Ομοσπονδία όσο και στη FIBA, αφού αυτή η στάση της σερβικής ομοσπονδίας είναι λάθος. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε», ανέφερε ο Ντικούδης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Θυμίζουμε, πως η Παρτιζάν έδωσε άδεια στους Σέρβους να παίξουν στην Εθνική Σερβίας, όμως δεν άφησε τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίξει στην Εθνική Ελλάδας στα ματς με τη Λετονία (11/11) και με το Βέλγιο (14/11).