«Βόμβα» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Απειλεί με αποκαλύψεις

Η μπηχτή του για τα ΜΜΕ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει ποτέ να απασχολεί τον ποδοσφαιρικό κόσμο, κάποιες φορές και για έξω-αγωνιστικούς λόγους.

 

 

Μετά τα “σύννεφα” που έχουν μαζευτεί πάνω από το όνομα του, σχετικά με την αποχώρηση του από τους “κόκκινους διαβόλους”, τώρα υπάρχει νέο ζήτημα. Ο Πορτογάλος επιθετικός τα… βάζει με τα ΜΜΕ αυτή τη φορά και αναφέρει ότι από τα 100 νέα που έχουν βγάλει τα media για αυτόν, μόνο τα πέντε ισχύουν, προαναγγέλλοντας αποκαλύψεις.

Χαρακτηριστικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε ότι θα δώσει μία συνέντευξη σε δύο εβδομάδες και όλοι θα μάθουν την αλήθεια, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι τα ΜΜΕ λένε ψέματα. Ο 37χρονος Πορτογάλος κρατάει… σημειώσεις όπως φαίνεται και θα ρίξει τα “βέλη” του σε όλα τα μέσα που δημοσίευσαν κάτι που δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε: 

«Θα μάθουν την αλήθεια όταν θα δώσω συνέντευξη σε δύο εβδομάδες. Τα ΜΜΕ λένε ψέματα. Έχω ένα σημειωματάριο και τους τελευταίους μήνες από τις 100 ειδήσεις που με αφορούσαν, μόνο 5 ήταν σωστές. Φανταστείτε πώς είναι. Μείνετε με αυτό το tip».