Βατσλίκ: «Η πρόκριση να μας δώσει αυτοπεποίθηση» (Βίντεο)

Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, στην οποία ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής πιάνοντας τρία πέναλτι

Ο Τόμας Βατσλίκ έστειλε με τις επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι τον Ολυμπιακό στην φάση των ομίλων του Europa League και μίλησε στο κανάλι των ερυθρόλευκων στο youtube για την πρόκριση καθώς και τις αλλαγές που έχουν γίνει στους πρωταθλητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Olympiakos TV:

«Είμαι ευτυχισμένος που καταφέραμε να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League, παρόλο που δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και περάσαμε μέσα από πολλές αλλαγές. Είμαι ευτυχισμένος για τους συμπαίκτες μου και για το καινούργιο staff, γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά και πολύ καλά.

Οι αλλαγές χρειάζονται πάντα χρόνο για να φανούν, όμως ελπίζω η πρόκριση να μας δώσει αυτοπεποίθηση και πάνω σε αυτήν να συνεχίζουμε να χτίζουμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος όπως είπα για την ομάδα και το staff που καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους.

Στα πέναλτι χρειάζεται και τύχη, αυτό όμως που θέλω να πω είναι ότι κάναμε καλή προετοιμασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων και τους άλλους τερματοφύλακες, προετοιμαστήκαμε καλά και αυτό ανταπέδωσε δύο φορές.

Τώρα δουλεύουμε τελείως διαφορετικά από ότι κάναμε στην πρώτη μου χρονιά και χρειάζεται χρόνος. Φυσικά όλη η διαδικασία και όλες οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο για να φανούν και να προσαρμοστούμε σε όλα.

Ελπίζω να συνεχίσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τη Δευτέρα έχουμε το επόμενο παιχνίδι μας και πιο ψύχραιμα θα ξεκινήσουμε τη δουλειά της προετοιμασίας, πρώτα για το πρωτάθλημα και μετά για το Europa League».