Τσιτσιπάς: Το νέο παπούτσι της Adidas με το πρόσωπό του (Φώτο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα στο τένις οπού στα 23 του χρόνια έχει καταφέρει να βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα τόσο στο τένις οπού στα 23 του χρόνια έχει καταφέρει να βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης όσο και ως… διαφημιστικό προϊόν, αφού οι προτάσεις που δέχεται για να συνδέσει το όνομά του με διάφορα brands είναι αναρίθμητες.

 

 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει επιλέξει μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες στο παρελθόν έχουν συνδεθεί και με άλλους θρύλους του αθλήματός του.

Μια εξ αυτών είναι και η Adidas με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο από το 2015 και ήδη λανσάρει και τα δικά του παπούτσια, στα οποία πλέον έχει και το πρόσωπό του.

«Έχουν περάσει μήνες και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχω το πρόσωπό μου στο νέο παπούτσι της adidasoriginals, το οποίο διατίθεται στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη βόρεια Αμερική σε καταστήματα ειδικά για το τένις», έγραψε ο Τσιτσιπάς στο Twitter ανεβάζοντας φωτογραφίες με το νέο του αθλητικό παπούτσι στην γλώσσα του οποίου βρίσκεται το πρόσωπό του.