Τσιτσιπάς για τον τραυματισμό του: Προτιμώ να κρατήσω για τον εαυτό μου το πρόβλημα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και πιέστηκε δεν αποκάλυψε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα στο χέρι του αλλά σημείωσε ότι τον ταλαιπωρεί χρόνια

Δεν είχε και πολλά κέφια ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με τον Αλεξέι Ποπίριν στον 2ο γύρο του Paris Masters τον οποίο και εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και πιέστηκε δεν αποκάλυψε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα στο χέρι του αλλά σημείωσε ότι τον ταλαιπωρεί χρόνια.

«Προτιμώ να μην μοιραστώ λεπτομέρειες για το πρόβλημα μου. Προτιμώ να το κρατήσω για τον εαυτό μου» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα:

«Έχω τους καλύτερους ανθρώπους γύρω μου για να με περιποιηθούν, να μου δώσουν τις καλύτερες δυνατές συμβουλές και να με βοηθήσουν να βρεθώ στο 100% μου ξανά. Θέλω να το προφυλάξω για το επόμενο τουρνουά που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Έχω θέμα στο χέρι εδώ και καιρό. Έγινε χειρότερα τις δύο τελευταίες εβδομάδες και προσπαθώ να το προφυλάξω».

Το ATP Finals είναι προγραμματισμένο για τις 14-21/11 στο Τορίνο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει προκριθεί εδώ και 2 μήνες και θα συμμετάσχει για 3η φορά.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη του παρουσία το 2019 το είχε κατακτήσει κερδίζοντας στον τελικό τον Ντομινίκ Τιμ.

Πηγή:www.gazzetta.gr