Τσάβι για Μέσι: Αν ήταν να παίξω στοίχημα, θα έλεγα ότι θα ανανεώσει

Τι απάντησε για τα σενάρια που τον τοποθετούν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι Ερνάντες μίλησε για το θέμα του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι και ανέφερε πως πιστεύει ότι θα ανανεώσει με τη Μπαρτσελόνα.

 

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ελεύθερος και ωραίος, ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι Ερνάντες μίλησε στη “Mundo Deportivo” για τον άλλοτε συμπαίκτη του, αλλά και για την προοπτική να καθίσει ο ίδιος κάποια στιγμή στον πάγκο των Καταλανών.

Πρέπει να περιμένουμε. Φαντάζομαι ότι μιλάει με τον σύλλογο και με τον πρόεδρο. Εύχομαι στον Λέο τα καλύτερα. Τόσο ως φίλος του και ως φίλαθλος, εύχομαι να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα και ελπίζω ότι σύντομα θα ανακοινωθεί.

Αν έπρεπε να στοιχηματίσω, θα έλεγα ότι θα συνεχίσει, όμως στο ποδόσφαιρο πολλά έχουμε δει. Όμως, πιστεύω ότι θα παραμείνει. Ο Λέο χρειάζεται τη Μπαρτσελόνα και η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τον Λέο. Είναι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα, είναι εδώ όλη του τη ζωή. Θα πόνταρα στην ανανέωσή του”, ανέφερε ο Τσάβι.

 

Τι είπε για την περίπτωση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία

Για την πιθανότητα να αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία, είπε: “Κανένας δεν επικοινώνησε μαζί του. Βέβαια, έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Τζουάν Λαπόρτα και με πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τίποτα περισσότερο όμως.

Έχω συμβόλαιο με την Αλ Σαντ, ανανέωσα για δυο χρόνια και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα με τη Μπαρτσελόνα. Έχω μια φιλία με τον Λαπόρτα, διατηρούμε επαφή και μιλάμε, όχι όμως για να αναλάβω τη Μπαρτσελόνα. Καλή σχέση, φιλία, αλλά τίποτα παραπάνω.

Πηγή: sport24