Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Δεν έχει υπογραφεί η παραχώρηση του ΟΑΚΑ

Τι αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

Ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ πλησιάζει (21/5, 20:00), ωστόσο όπως ενημέρωσε η διοίκηση του ΟΑΚΑ, δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση παραχώρησης των ίδιων με την ΕΠΟ.

 

 

Μάλιστα, η εν λόγω ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως η πλευρά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αρνείται να υπογράψει τη σύναψη ασφαλιστηρίου σε περίπτωση ζημιών και να υπάρξει επίσης ανάληψη ευθύνης για το πάρκινγκ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το ΟΑΚΑ αισθάνεται την ευθύνη και την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι με αποκλειστική ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν έχει ακόμα υπογραφεί η απαραίτητη Σύμβαση Παραχώρησης του κεντρικού Σταδίου και των χώρων στάθμευσης, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στις 21/05/2022.

Η ΕΠΟ κωλυσιεργεί και αρνείται

Α) Τη σύναψη του αναγκαίου ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζημιών και αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες, εις εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των φιλάθλων και της εν γένει ασφάλειας και προστασίας της εμβληματικής μας εγκατάστασης.

Β) Την ανάληψη της ευθύνης της ως διοργανώτρια αρχή για τους χώρους στάθμευσης (πάρκινγκ).

Γ) Οποιαδήποτε ενημέρωση για την ανάδοχο εταιρεία και τις αρκετές τεχνικές παρεμβάσεις που θεωρούνται απολύτως απαραίτητες, σύμφωνα με τα σχετικές αποφάσεις της ΕΛ.ΑΣ., για τις οποίες έχει εγγράφως ενημερωθεί.

Επιπλέον, όπως ενημερώθηκε χθες η ΕΠΟ, το ΟΑΚΑ και η Πολιτική Ηγεσία της Εποπτεύουσας Αρχής δεν δέχονται καμία απολύτως πρόσκληση για τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Ολυμπιακού Κέντρου και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα μέλη της Κυβέρνησης, για τους βουλευτές όλων των κομμάτων, τα μέλη της αθλητικής οικογένειας και δημοσιογράφους που είχαν αιτηθεί σχετικά, για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου».