Ταξιάρχης Φούντας: Για ρατσιστική επίθεση κατηγορούν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ταξιάρχη Φούντα, Γουέιν Ρούνεϊ, που τον έκανε άμεσα αλλαγή, είπε: «Υπήρξε μια καταγγελία, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα διερευνηθεί. Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα»

Για ρατσιστική επίθεση κατά του Ντάμιον Λόου κατηγορούν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Ταξιάρχη Φούντα παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι.

Στο 59ο λεπτό του αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την DC United, υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο παικτών και ο Λόου κατηγόρησε τον Ταξιάρχη Φούντα ότι χρησιμοποίησε τη «λέξη Ν (σ.σ. νέγρος)».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Φιλ Νέβιλ δήλωσε τα εξής: «Χρησιμοποιήθηκε μια λέξη που είναι απαράδεκτη στην κοινωνία. Είναι η χειρότερη λέξη στον κόσμο».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ταξιάρχη Φούντα, Γουέιν Ρούνεϊ, που τον έκανε άμεσα αλλαγή, είπε: «Υπήρξε μια καταγγελία, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα διερευνηθεί. Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα».

Από την πλευρά της, η DC United δήλωσε: «Η ομάδα έχει λάβει γνώση των ισχυρισμών που αφορούν έναν παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Ίντερ Μαϊάμι. Ο σύλλογος θα συνεργαστεί στενά με το MLS και την Ίντερ Μαϊάμι για να ερευνήσει το περιστατικό».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ο Ελληνας ποδοσφαιριστής, ισοφάρισε στο 58ο λεπτό σε 2-2, ενώ το τελικό σκορ (2-3), διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα (90`+4`), ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν.