Συγκινημένη η μητέρα της Ντρισμπιώτη: «Έχω βγάλει φτερά και πετάω» (Βίντεο)

«Έδειξε τι εστί Αντιγόνη»

Μπορεί σήμερα όλη η Ελλάδα να χαίρεται και να καμαρώνει για τη δεύτερη επιτυχία της «χρυσής» βαδίστριας στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, όμως την περισσότερη χαρά την εξέφρασε η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.

 

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στην Καρδίτσα, στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν, το τσιπουράδικο και βαθιά συγκινημένη μίλησε η κόρη της, δηλώνοντας ότι πίνει καμιά μπύρα για να συνειδητοποιήσει τη νίκη της κόρης της!

 

«Έχω βγάλει φτερά και πετάω! Ξεπέρασε τα πάντα σήμερα. Έδειξε τι εστί Αντιγόνη. Το έδειξε σε εμένα που την γέννησα, όχι στον κόσμο», δήλωσε αρχικά η μητέρα της.

«Σήμερα δεν πίστευα ότι θα είναι στην πρώτη θέση. Αυτή μέτρησε τις δυνάμεις της, για να μπει. Όταν είδα τι κάνει… τρελάθηκα», εκμυστηρεύτηκε και τόνισε -σχετικά με το εάν θα επιστρέψει η κόρη της στο τσιπουράδικο: «Είναι βασικό στέλεχος. Τώρα που θα γυρίσει… εάν δηλώσει παραίτηση και εάν την δεχθούμε».

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αφιέρωσε το μετάλλιό της σε όσους πίστεψαν σε εκείνη και τις ικανότητές της, ενώ η οικογένειά της προετοιμάζεται για να την υποδεχτεί. “Η Πολιτεία, δεν ξέρω κ δεν με ενδιαφέρει. Η αγκαλιά μας είναι εδώ” ανέφερε η κ. Γιώτα και τόνισε πως θα συνεχίσει και σε άλλους αγώνες με στόχο.. την κορυφή του κόσμου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.