Στα «μαχαίρια» οι οπαδοί με τη διοίκηση της Ατλέτικο: Στο επίκεντρο η φανέλα της ομάδας

Ξεκίνησαν, μάλιστα, και καμπάνια στα social media

Οι υποστηρικτές της Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρούν ότι οι αποφάσεις των ισχυρών ανδρών του κλαμπ έρχονται -ξανά- ενάντια στις παραδόσεις της ομάδας.

 

 

Πιστεύουν ότι Χιλ Μαρίν και Ενρίκε Θερέθο, ο ιδιοκτήτης κι ο πρόεδρος δηλαδή των «ροχιμπλάνκος», φέρονται σα να είναι οι ίδιοι ο σύλλογος, μην υπολογίζοντας τον κόσμο της ομάδας, που αποφάσισε με τη σειρά του να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Την Τρίτη (07/06) ο Πρόεδρος της Ατλέτικο επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στην «El Pais» ότι η νέα φανέλα της ομάδας είναι αυτή που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους.

 

 

Προκειμένου να υποστηρίξει την επιλογή μάλιστα, μίλησε για όρους marketing και ανέφερε ότι την βρίσκει όμορφη.

Οργάνωσαν και καμπάνια

Οι οπαδοί βέβαια έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους από καιρό και πλέον τρέχουν στα social media την καμπάνια #contracamiseta λανσάροντας μια δική τους εκδοχή της φανέλας που έχει κάθετες ερυθρόλευκες ρίγες.

Στις φωτογραφίες που έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου η φανέλα εμφανίζεται με τον αριθμό «8» προς τιμήν του θρυλικού Λουίς Αραγονές (το άγαλμα του οποίοι θυμίζουμε ότι κοσμεί τον εξωτερικό χώρου του γηπέδου, χάρη σε δωρεές των οπαδών της ομάδας).

Η μπλούζα όπως την ονειρεύονται εκείνοι θα τεθεί προς πώληση με το σύνθημα να είναι «από οπαδούς για οπαδούς» και στόχο να ανακτήσουν τη χαμένη ταυτότητα της ομάδας, κι όπως γράφουν στην Ισπανία, το hashtag είναι το πρώτο βήμα από τα πολλά που σχεδιάζουν να κάνουν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους.

Πηγή: gazzetta.gr