Ριβάλντο για μεταγραφή Ρονάλντο στην Αλ Νασρ: «Στη θέση του θα έκανα το ίδιο, δεν σκέφτεται τα λεφτά»

Ο Ριβάλντο που έπαιξε στο Ουζμπεκιστάν για τα λεφτά στηρίζει πλήρως την απόφαση του 38χρονου Ρονάλντο να αφήσει την Ευρώπη για τη Σαουδική Αραβία

Πολλοί μπορεί να επέκριναν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την επιλογή του να πάρει 500 εκατ. ευρώ και να υπογράψει έως το 2025 στην Αλ Νασρ αλλά ο Ριβάλντο στήριξε απόλυτα την επιλογή του Πορτογάλου.

Ο Βραζιλιάνος που έχει κερδίσει Μουντιάλ και Χρυσή Μπάλα αφού πέρασε από την Ελλάδα (Ολυμπιακός, ΑΕΚ) συνέχισε το 2008 την καριέρα του στο Ουζμπεκιστάν αφού δέχτηκε μια πολύ μεγάλη οικονομικά πρόταση.

Οι δηλώσεις του Ριβάλντο

«Ένας παίκτης σαν τον Κριστιάνο δεν σκέφτεται τα λεφτά, καθώς δεν τα χρειάζεται. Αν ήμουν στη θέση του, την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Το συμβόλαιο του Κριστιάνο είναι μια ανταμοιβή που αξίζει & ένα οριστικό αποκορύφωμα όλων όσων έχει κάνει στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Θα ήταν ξεχωριστό να είχαμε τον Κριστιάνο εδώ (Βραζιλία), ειδικά επειδή οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι συμπαθούν τον Πορτογάλο παίκτη και όλα όσα έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να ήταν ένα τεράστιο αξιοθέατο στη χώρα αν είχε αποφασίσει να μετακομίσει στη Βραζιλία.

Πάντως, νομίζω ότι η απόφασή του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία ήταν η σωστή απόφαση αν λάβουμε υπόψη την αξία του συμβολαίου, ότι κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί ως βραβείο αναγνώρισης για την εκπληκτική καριέρα του.

Το να πληρώνεται με τόσα λεφτά στα 38 του απλά υπογραμμίζει τη σημασία του στον κόσμο του ποδοσφαίρου».