Πιτίνο: «Σπανούλη, μείνε στο μπάσκετ»!

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το τεράστιο πάθος του Kill Bill

Ο τεράστιος Βασίλης Σπανούλης αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ανακοινώνοντας εντελώς αιφνιδιαστικά την απόφασή του, εξηγώντας πως φεύγει περήφανος και γεμάτος, ζώντας περισσότερα από όσα ονειρεύτηκε και κάνοντας λόγω για μια δύσκολη αλλά καθόλου στενάχωρη απόφαση.

 

 

Από την πλευρά του ο Ρικ Πιτίνο, ο προπονητής που έπεισε τον Σπανούλη να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα έπειτα από 6 χρόνια -δίχως εν τέλει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα λόγω του τραυματισμού του, για τον Kill Bill και το πάθος του για το παιχνίδι, προτρέποντάς τον να μείνει στο μπάσκετ!

«Είμαι πιθανότατα ο τελευταίος προπονητής του, μολονότι ο Βασίλης Σπανούλης έκανε προπονήσεις για οκτώ μέρες… Ήταν σε τρομερή κατάσταση πνευματικά και σωματικά μέχρι τον τραυματισμό του στη γάμπα… Τον αγαπώ αυτόν τον τύπο! Είναι απόλυτος επαγγελματίας. Ακούει, δουλεύει, συνεχίζει μετά από το τέλος της προπόνησης για να γίνει καλύτερος… Το πάθος του για το παιχνίδι είναι ασύλληπτο! Πέρασα μαζί του δυο ώρες σε εκείνο το γεύμα και εύχομαι να ήταν 10… Καλή τύχη σε έναν θρύλο! Το πάθος σου για να δουλεύεις και να κερδίζεις ώστε να γίνεις ένας από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών ήταν πηγή έμπνευσης. Συνέχισε να κοιτάς ψηλά και μείνε στο παιχνίδι, οι νεαροί παίκτες χρειάζονται τις συμβουλές σου»!

 

Διαβάστε ακόμα:

Αποσύρεται από το μπάσκετ ο Βασίλης Σπανούλης

 

ΠΗΓΗ: Gazzeta.gr