Παρί Σεν Ζερμέν: Χάαλαντ και Λεβαντόφσκι οι στόχοι μόλις φύγει ο Μπαπέ

Έχοντας κατανοήσει πλέον ότι ο Κιλιάν Μπαπέ από τον Ιανουάριο θα συμφωνήσει με τη Ρεάλ, ο Νασέρ Αλ – Κελαΐφι ξεκαθάρισε ότι οι Χάαλαντ και Λεβαντόφσκι, με αυτή τη σειρά, θα είναι εκείνοι τους οποίους η Παρί θα δελεάσει το 2022

Έχοντας κατανοήσει πλέον ότι ο Κιλιάν Μπαπέ από τον Ιανουάριο θα συμφωνήσει με τη Ρεάλ, ο Νασέρ Αλ – Κελαΐφι ξεκαθάρισε ότι οι Χάαλαντ και Λεβαντόφσκι, με αυτή τη σειρά, θα είναι εκείνοι τους οποίους η Παρί θα δελεάσει το 2022.

 

 

Όπως αναφέρει η AS, όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά και φέτος αν η Ντόρτμουντ και η Μπάγερν Μονάχου ήταν πιο διαλλακτικές σε κάποια κουβέντα για την μεταγραφή του Χάαλαντ ή του Λεβαντόφσκι αντίστοιχα.

Κάπως έτσι ο Αλ – Κελαΐφι αποφάσισε να μην δεχθεί καμία από τις προτάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπαπέ, ακόμα κι αν οι «μερένγκες» έφτασαν στο φινάλε στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Με δεδομένο, ωστόσο, πως ο Γάλλος σούπερ σταρ από τον Ιανουάριο θα συμφωνήσει με την «βασίλισσα» για να μετακινηθεί εκεί το καλοκαίρι του 2022 ως ελεύθερος, η Παρί θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια αρχικά για τον Χάαλαντ και μετά για τον Λεβαντόφσκι αν δεν βγει άκρη με τον Νορβηγό…

Πηγή: Gazzeta.gr