Πάου Γκασόλ για Γιασικεβίτσιους: Πρέπει να κάνει και λίγο αυτοκριτική

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε μετά από την αποτυχημένη χρονιά της Μπαρτσελόνα για τον Σάρας Γιασικεβίτσιους τονίζοντας ότι είναι καλός προπονητής αλλά θα πρέπει να κάνει και αυτοκριτική

Μετά από την ολοκλήρωση της χρονιάς για τη Μπαρτσελόνα ο Πάου Γκασόλ πήρε θέση για όλα όσα έχουν συμβεί και μίλησε για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο εμβληματικός Ισπανός τόνισε πως στον αθλητισμό όλα είναι πιθανά αλλά ζήτησε από τον Λιθουανό τεχνικό της ομάδας να κάνει αυτοκριτική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στο «Deportes Cuatro»:

«Στα αθλήματα κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες χάνεις. Είναι σαφές ότι στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και της ACB, με την ομάδα που είχε, περίμενες να έχει κερδίσει τουλάχιστον έναν από αυτούς τους δύο τίτλους.

Ο Σάρας είναι ένας σπουδαίος ανταγωνιστής. Νομίζω ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Αλλά πρέπει επίσης να κάνει και λίγη αυτοκριτική και να δει πώς μπορεί να βελτιωθεί για να ηγηθεί και να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του. Ο ίδιος κι η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνουν την ανάλυση και την αυτοκριτική τους ώστε μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη”.

Ο Σάρας είναι φίλος μου. Εύχομαι να μείνει για πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα και να γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές του κλαμπ. Αυτή είναι η ευχή μου ως φίλος, ως φαν της Μπαρτσελόνα και πρευσβευτής της. Είναι η στιγμή για ωρίμανση και μελέτη του πως τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα».