ΠΑΟΚ: Η αντίδραση του προς τα θεσμικά όργανα για τον τελικό Κυπέλλου

Τις επόμενές της κινήσεις για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, δρομολογεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τις επόμενές της κινήσεις για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, δρομολογεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. αποστέλοντας δύο επιστολές σε Μαρκ Κλάτενμπεργκ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Αστυνομίας και ΕΠΟ.

Στον Βρετανό αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για όλα όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου, με την αντιμετώπιση που είχε ο ΠΑΟΚ από τον Ισπανό ρέφερι Αντόνιο Λαόθ και την διαιτητική του ομάδα, και στους υπόλοιπους φορείς, για την αντιμετώπιση που είχε ο κόσμος του «Δικεφάλου» από την αστυνομία από τα διόδια Αφιδνών και μετά, όπου υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες για κινήσεις ψυχολογικής και σωματικής βίας από τους άνδρες των ΜΑΤ κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα άρχισαν από σήμερα να φεύγουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στον τελικό του κυπέλλου.

Ήδη αρκετοί από αυτούς έφυγαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους ή για διακοπές, καθώς σε ένα μήνα πρέπει να δώσουν το ραντεβού τους και πάλι για την έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Το νέο αυτό ραντεβού έχει καθοριστεί για τις 21 Ιουνίου.

Το πρωί εκείνης της ημέρας θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει τις πρώτες προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας  μέχρι τις 26 Ιουνίου και την επόμενη μέρα στις 27 Ιουνίου η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 10 Ιουλίου. Κατά την διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο εξωτερικό, ο Δικέφαλος θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα καθοριστούν σύντομα.