Παναθηναϊκός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει και φέτος την μνήμη του ιστορικού προέδρου του «τριφυλλιού», Παύλου Γιαννακόπουλου με τη διεξαγωγή ενός πολύ δυνατού τουρνουά στο ΟΑΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει και φέτος την μνήμη του ιστορικού προέδρου του «τριφυλλιού», Παύλου Γιαννακόπουλου με τη διεξαγωγή ενός πολύ δυνατού τουρνουά στο ΟΑΚΑ.

 

 

Σε αυτό θα συμμετάσχουν η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές και η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, οι Maccabi Playtika Tel Aviv, Anadolu Efes και Partizan Nis Belgrade θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, του ανθρώπου που γιγάντωσε τον Σύλλογο και εκτόξευσε το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης, κάνοντάς το γνωστό στα πέρατα του κόσμου.

Τα εισιτήρια του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι από σήμερα (30/8) στη διάθεση των φιλάθλων ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr, με γενική είσοδο 10 ευρώ και για τις δύο ημέρες.

Από την Δευτέρα (6/9) τα εισιτήρια θα πωλούνται και από το VIP Lounge του ΟΑΚΑ (είσοδος από τη Θύρα 12, άνωθεν της Θύρας VIP, Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 18:00).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου
17.00: Anadolu Efes – Maccabi Playtika Tel Aviv
20.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Partizan Nis Belgrade
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου
17.00: Μικρός Τελικός
20.00: Τελικός
22.00: Απονομές

Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Η KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επισημαίνει στους φιλάθλους της πως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής σας στο τουρνουά:

-Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

– Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

– Οι θύρες θα είναι ανοικτές δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της κάθε ημέρας του τουρνουά, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

Σε περίπτωση τροποποίησης της νομοθεσίας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.