Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 4-14: Κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας με «περίπατο» στον τελικό του πόλο ανδρών οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στο πόλο ανδρών και νίκησε με επιβλητικό τρόπο και σκορ, τον Παναθηναϊκό, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το 1-1 του πρώτου 8λέπτου, ο Ολυμπιακός πάτησε το… γκάζι στο ματς και με ένα εύκολο 5-1 στη δεύτερη περίοδο, “καθάρισε” τον τελικό με τον “αιώνιο” αντίπαλό του, Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει όμως μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και άλλους στόχους στη σεζόν.

Κατέκτησε έτσι το 24ο τρόπαιο της ιστορίας του στο πόλο ανδρών και… διπλασίασε τις επιτυχίες της ομάδας στο άθλημα, καθώς νωρίτερα είχαν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και οι γυναίκες του Ολυμπιακού, αναδεικνύοντας την “κυριαρχία” των Πειραιωτών στον υγρό στίβο.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 1-4, 1-4

Παναθηναϊκός: Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σιγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Χ. Σιαμάς, Ζερβουδάκης

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1