Παναθηναϊκός: Αθωώθηκε το τριφύλλι, με κόσμο κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε στην έφεση που έκανε για την τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και θα έχει κόσμο στα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ για τα γεγονότα στο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό, ωστόσο το πρωί της Τρίτης οι πράσινοι κατέθεσαν έφεση προσδοκώντας της μείωσή της.

Τελικά, το τριφύλλι δικαιώθηκε στην έφεση και έτσι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στις δύο επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι η Λεωφόρος θα έχει θεατές στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική (31/10, 17:15, COSMOTE SPORT 2HD), όπως και στο ντέρμπι της 9η αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον ΠΑΟΚ (7/11, 19:30). Μάλιστα, το video που προσκομίστηκε για να στηρίξει το κατηγορητήριο, θεωρήθηκε άκυρο, καθώς όσα φαίνονται σ’ αυτό δεν υπάρχουν στο κατηγορητήριο.

Αναλυτικά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Με την 32/2021 απόφασή της, η Επιτροπή δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 156/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Διακρατεί την υπόθεση. Δικάζοντας την υπ΄αριθμ. 23492/21.10.2021 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, απορρίπτει αυτήν ως αβάσιμη”.