Οριστική απόφαση στον Ατρόμητο: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Παράσχο

Ο Γιώργος Παράσχος αποτελεί παρελθόν εδώ και δύο ημέρες από τον πάγκο του Ατρόμητου

Ο Γιώργος Παράσχος αποτελεί παρελθόν εδώ και δύο ημέρες από τον πάγκο του Ατρόμητου, πληρώνοντας το γεγονός πως δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

 

 

Η σεζόν στράβωσε από το ξεκίνημα για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι παραμένουν στην προτελευταία θέση, αναζητούν τον τρίτο φετινό τους προπονητή, αλλά το χειρότερο είναι πως δεν παρουσιάζουν καμία αγωνιστική βελτίωση.

Στο Περιστέρι έχουν προταθεί πολλοί προπονητές για την αντικατάσταση του Παράσχου, πλην όμως φαίνεται πως η απόφαση για εκ των έσω λύση είναι πλέον οριστική.

Ο Γιώργος Κορακάκης, που οδήγησε τον Ατρόμητο στη νίκη επί του ΠΑΟΚ όταν ο Παράσχος ταλαιπωρούνταν από κορωνοϊό, αναμένεται να πάρει το χρίσμα.

Και μια ευκαιρία που ζητούσε εδώ και καιρό. Να μείνει όχι ως υπηρεσιακός, αλλά με χαρτί… μονιμότητας στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ΠΑΕ Ατρόμητος αναμένεται να κάνει επίσημα γνωστό πως ο Κορακάκης θα μείνει στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και σήμερα.