Ολυμπιακός – Το τόλμησε ο Μαρτίνς: Αυτή είναι η εντεκάδα των ερυθρόλευκων

Διαβάστε παρακάτω

Είναι η ιδέα που τον… περιτριγυρίζει από την αρχή της σεζόν, κααι είναι απόψε και η δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα που ο Πέδρο Μαρτίνς θα την εφαρμόσει στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

 

 

Ολυμπιακός με 4-3-3 στο ντέρμπι. Και με τον Τικίνιο να έχει παρτενέρ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε πριν από λίγο τα ονόματα των: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτη, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Στην πραγματικότητα οι αλλαγές σε σχέση με την Πόλη είναι δύο: Ο Κένι Λαλά αντί του Ουσεϊνού Μπα στο δεξί άκρο της άμυνας. Και η προσθήκη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί αντί του Ονιεκουρού που χθες τραυματίστηκε (υπέστη θλάση και μένει έξω για 3-4 εβδομάδες). Θα πάει ο Μαροκινός στο άκρο; Λογικά όχι. Ένα κλειστό 4-3-3 αναμένεται να δούμε. Με τον Ελ Αραμπί και τον Τικίνιο να αλλάζουν στην κορυφή.

Θεωρητικά θα μπορούσε αυτή η σύνθεση να δώσει και μια εκδοχή 4-4-2. Να βγει δηλαδή στο ένα άκρο ο Μαντί Καμαρά και να σταθεί στο απέναντι ο Γιώργος Μασούρας. Έχουμε την εντύπωση όμως ότι η σκέψη του Μαρτίνς έχει να κάνει με την πίεση στις πρώτες μπάλες του Παναθηναϊκού. Όχι με το επιθετικό πλάτος.